Sportiva

Oudervergadering 29/09

oudervergaderingBeste ouders en leden 16+,

Fijn dat jullie kozen om (je kind) te (laten) sporten bij SPORTIVA! Graag willen we jullie als ouders / leden 16+ verwelkomen bij SPORTIVA op dinsdag 29 september om 20u00 in de polyvalente zaal van GC De Route.

Zowel ouders van nieuwe leden als van kinderen die reeds langer actief zijn bij SPORTIVA zijn welkom. Leden van de 16+ groepen mogen hun ouders sturen maar zijn uiteraard ook zelf welkom.

Wat staat er die avond op de planning? Het bestuur geeft jullie graag eerst een woordje uitleg over de werking van SPORTIVA en de activiteiten die op ons programma staan, en daarna bieden we jullie een glaasje aan om te klinken op het komende seizoen. Jullie zullen de mogelijkheid hebben om vragen te stellen aan de aanwezige trainers en bestuursleden, maar ook voor een gewone babbel is er ruimte. Hopelijk tot dan!

We kijken er naar uit om er samen een leuk en sportief jaar van te maken!

Het SPORTIVA-bestuur en de SPORTIVA-trainers