Sportiva

Privacyverklaring

GDPR afbeelding 2Beste Sportiva sympathisant,

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat op 25 mei de GDPR-verordening van kracht wordt die een aantal regels vastlegt om de privacy van de Europese burger beter te beschermen.

In het kader van je relatie met Sportiva als lid of als ouder van een minderjarig lid, houden wij eveneens persoonsgegevens bij, voornamelijk via het ledenprogramma bij je inschrijving. Je kunt altijd navragen welke gegevens wij van jou bijhouden. Je kunt je gegevens laten aanpassen en je hebt ook het recht om al je gegevens bij ons te laten schrappen. In het laatste geval kan dat pas op het einde van het seizoen, tenzij je met onmiddellijke ingang je lidmaatschap wil beƫindigen.

Voor meer details hierover verwijzen we jullie graag naar onze privacyverklaring die verduidelijkt welke gegevens we bijhouden, waarvoor we die gegevens gebruiken, met welke andere organisaties we ze eventueel delen en welke maatregelen we nemen om ze te beveiligen.