Sportiva

Koekjesverkoop

UPDATE: De koekjesverkoop is inmiddels afgelopen! Op zaterdag 30 november om 11u50 worden de winnaars van zowel het best verkopende lid als de best verkopende groep bekend gemaakt.

Beste ouders en sympathisanten,

Een lekkere Madeleine voor bij de koffie? Een Dinosaurus Minis granen koekje voor tijdens de speeltijd? Een Zebra cakeje voor bij een tasje thee? Een mini Frangipane taartje als dessert? Of een speculoosje bij de boterham? Je vindt het allemaal – en nog véél meer – in het assortiment van Lotus.
Wil je smullen van deze lekkere koekjes én Sportiva steunen? Dan kan je nu voor slechts 8 euro per pakket (20 individueel verpakte koekjes, 10 verschillende soorten) jouw bestelling plaatsen!
Vul op onderstaand strookje jouw bestelling in, en geef dit samen met gepast geld in een gesloten enveloppe mee aan de trainer van jouw kind, ten laatste op 9 november.
De bestelde koekjes kunnen worden afgehaald in GC De Route op zaterdag 30 november tussen 9u00 en 12u30.
En nog interessant om te weten:
• Met de opbrengst van deze koekjesverkoop zal Sportiva investeren in nieuw turnmateriaal.
• Er is een prijs voor de beste individuele verkoper én voor de best verkopende trainingsgroep (op basis van gemiddelde verkoop per groepslid). Haal je graag deze extra prijs binnen? Overtuig dan ook je buren, grootouders, vrienden, … om een pakketje te bestellen bij jou!
Hartelijk dank voor uw steun.

Download bestelbrief
Download verkoopsoverzicht