Sportiva

Update i.v.m het Corona virus

Op de veiligheidsraad van 3 juni werd beslist dat vanaf 8 juni – mits de nodige maatregelen – terug indoor mag gesport worden in groep. Nadat de Gemeente Sint-Gillis-Waas besliste om vanaf 11 juni opnieuw de turnzaal in Gemeenschapscentrum De Route beschikbaar te stellen, werd voor de wedstrijdgroepen van Sportiva een schema opgesteld waarbij elke groep maximum 3 trainingen indoor kan hervatten.

Deze trainingen voldoen aan de voorschriften van de overheid die door Gymfed verduidelijkt worden onder het motto ‘we are gym, we are safe’. De indoor trainingen hebben als doel om verder kracht, lenigheid en conditie te trainen, het sociale contact binnen de groep aan te halen én gekende  gymnastiekvaardigheden te herhalen. Wij hopen dat deze vorm van training een positief effect heeft op de beleving en motivatie van de leden en hun trainers.

De trainingen van de volwassengroepen (BBB, Omnifit & Fit en Fun) worden nog steeds outdoor georganiseerd, tenzij het weer ons niet gunstig gezind is.

In juli nemen alle leden, trainers en bestuursleden van Sportiva écht vakantie, zodat we vervolgens enthousiast aan het komende seizoen kunnen beginnen in augustus (voor onze competitieve groepen) en in september (voor onze recreatieve groepen)