Sportiva

Bedankt Danny

Afscheid als bestuurslid Gymfed

Zaterdag 5 september stond de Algemene Statutaire Jaarvergadering van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw op het programma. Met de verkiezing van de nieuwe Raad van Bestuur van Gymfed werd ook afscheid genomen van 3 bestuurders uit de vorige Raad van Bestuur van Gymfed, waaronder Danny De Cauwer, ex-voorzitter en huidig bestuurslid van Sportiva Sint-Gillis-Waas.

Danny De Cauwer was meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht binnen de federatie. Elke milestone in de ontwikkeling en uitbouw van onze sport heeft hij als bestuurder meegemaakt. Hij noemt zichzelf de ouderdomsdeken waarbij hij eerst als financieel beheerder en daarna als bestuurder jarenlang zijn steentje heeft bijgedragen aan de federatie. Hiernaast was hij eveneens bestuurder van de overkoepelende nationale Koninklijke Belgische turnbond. Bedankt Danny!

We bedanken Danny voor de jarenlange inzet voor de Gymnastiekfederatie.