Sportiva

Heropstart tot en met 12 jaar in fasen

Update 18/11

Het is al eventjes geleden dat we echt samen konden trainen, maar deze week werd door de Burgemeester van Sint-Gillis-Waas groen licht gegeven om de sportwerking voor kinderen tot en met 12 jaar terug op te starten. Als club hebben we daarom besloten in verschillende fasen de trainingen voor deze leden te hervatten om een té plotse verhoging van het aantal verplaatsingen en contacten te vermijden.  De trainingen zullen hervatten vanaf volgende data:

  • Vanaf vrijdag 20 november: wedstrijdgymnasten tot en met 12 jaar in kleine trainingsgroepen
  • Vanaf maandag 23 november: dansgroepen tot en met het 6e leerjaar zonder contact
  • Vanaf maandag 30 november: turngroepen tot en met het 6e leerjaar

Helaas is er op nationaal niveau nog geen perspectief gegeven voor +12 jarige sporters in clubverband. Om die reden blijven alle trainingen voor +12 jarigen én het peuter-ouder turnen tot nader order opgeschort. Wij hopen – in de mate van het mogelijke – met deze leden in contact te blijven via online kanalen.

 Voor de trainingen van onze leden tot en met 12 jaar, hanteren we dezelfde veiligheidsmaatregelen als voorheen. Je kan deze hier nalezen. We willen extra benadrukken dat het NIET de bedoeling is om tijdens de training te blijven kijken aan het raam in de gang. Dit creëert een samenscholing die in deze “corona-tijden” niet  toegelaten is.

 Mogen we aan iedereen vragen om de maatregelen strikt op te volgen zodat we deze heropstart veilig kunnen organiseren en binnen afzienbare tijd opnieuw allemaal kunnen genieten van onze sport.

Alle leden worden via mail op de hoogte gebracht van deze gefaseerde heropstart.