Sportiva

Steun jij Sportiva met de aankoop van lekkere koekjes?

Beste ouders en sympathisanten,

Een lekkere Madeleine voor bij de koffie? Een Dinosaurus Minis granen koekje voor tijdens de speeltijd? Een Zebra cakeje voor bij een tasje thee? Een Frangipane taartje als dessert? Of een speculoosje bij de boterham? Je vindt het allemaal – en nog véél meer – in het assortiment van Lotus.

Wil je smullen van deze lekkere koekjes én Sportiva steunen? Dan kan je – net zoals vorige jaren – voor slechts 8,5 euro per pakket (19 individueel verpakte koekjes, 10 verschillende soorten) jouw bestelling plaatsen!

Via dit formulier kan je jouw bestelling doorgeven, ten laatste op zondag 6 november 2022.

Gelieve het gepaste bedrag vóór 7 november te storten op BE40 7340 4001 7963 en vermeld als mededeling zeker “Naam lid – aantal pakketten” zodat we jouw betaling correct kunnen verwerken.

De bestelde koekjes kunnen worden afgehaald achteraan op de parking van GC De Route op zaterdag 10 december 2022 binnen het tijdslot dat je aanduidt op het formulier. We organiseren dit afhaalmoment volgens het drive-through-principe. Meer info later.

En nog interessant om te weten:

Er is een prijs voor de beste individuele verkoper én voor de best verkopende trainingsgroep (op basis van gemiddelde verkoop per groepslid). Haal je graag deze extra prijs binnen? Overtuig dan ook je buren, grootouders, vrienden, … om een pakketje te bestellen bij jou!

Hartelijk dank voor je steun!

Formulier koekjesverkoop Sportiva 2022