Sportiva

Trooper

5. GIF Trooper logoBeste leden en sympathisanten van Sportiva,

Hebben jullie al gehoord van Trooper?

Dat is een systeem waarbij je favoriete club een percentje krijgt van al je online aankopen op een hele reeks bekende websites zoals Coolblue, Booking.com, Bol.com, Collect & Go, DreamLand, Decathlon en vele andere,… zonder dat het jou iets extra kost!

Wat moet je doen?

Heel eenvoudig: in plaats van rechtstreeks naar je favoriete webshop te surfen ga je eerst naar de Trooper pagina van Turnclub Sportiva vzw www.trooper.be/sportivagymnastics. Daar selecteer je de webwinkel waar je naartoe wil gaan. Vanaf dan verloopt alles op dezelfde manier als bij een rechtstreekse aankoop. Let wel op: ga zeker naar www.trooper.be/sportivagymnastics en niet naar www.trooper.be/sportiva want die naam is al in gebruik door de volleybalclub van Langemark-Poelkapelle en die West-Vlamingen gaan we toch niet zomaar sponsoren hè…

Hoe werkt dat dan?

Wel, via een ‘cookie’ op je computer of telefoon weten zowel de webwinkel als Trooper dat je je aankoop via Sportiva wil doen. En omdat de webwinkels hopen om hierdoor meer te verkopen, zijn ze bereid een percentje af te staan, meestal tussen de 1% en 5% van de aankoopwaarde.

Is dat wel betrouwbaar?

Er zijn al een heleboel verenigingen ons voorgegaan zoals je kan zien op https://www.trooper.be/zoek-vereniging en we hebben nog nooit gehoord van misbruiken, dus dat lijkt allemaal OK. En sowieso kost het je als gebruiker niets extra, het is de webwinkel die een stukje van zijn winst afstaat.

Wat doen we met de opbrengst?

De gespaarde euro’s zullen gebruikt worden voor de aankoop en vernieuwing van het turnmateriaal in onze zaal. Zodra we de eerste aankoop doen, zullen we dat zeker laten weten.

Wil je er meer van weten?

Kijk op de FAQ pagina van Trooper https://www.trooper.be/faq