Sportiva

Mededeling Turnclub Sportiva vzw in verband met het Corona-virus (COVID-2019):

Turnclub Sportiva vzw dient steeds te handelen conform haar waarden waarbij onze sporters en hun gezondheid steeds centraal worden gesteld. Daarnaast is het onze maatschappelijke plicht om het algemeen belang en de volksgezondheid in het bijzonder voorop te stellen.

Omwille van het Corona-virus werd na intern overleg en op aanraden van de Gymnastiekfederatie én ons gemeentebestuur beslist om alle trainingen die onder onze verantwoordelijkheid vallen met ingang vanaf vrijdag 13 maart te annuleren tot 3 april 2020.

Op 26 maart is er een nieuwe evaluatie op het kabinet van minister Weyts, waar we een nieuw advies zullen verkrijgen via onze Gymnastiekfederatie.

Indien er een federaal rampenplan wordt afgekondigd waarbij er andere mogelijke maatregelen worden opgelegd, dienen deze uiteraard onmiddellijk opgevolgd te worden.

Onze adviezen worden regelmatig bijgewerkt naar de meest actuele stand van zaken en volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, zie o.a. de volgende websites: 

Namens,Bestuur Turnclub Sportiva vzw