Sportiva

Mededeling Turnclub Sportiva vzw in verband met het Corona-virus (COVID-2019):

De Nationale Veiligheidsraad heeft op 17/03/2020 besloten dat de eerder genomen maatregelen om het coronavirus in te perken vanaf 18/03/2020 om 12 uur worden verscherpt tot en met 05/04/2020. Er komt geen totale lockdown maar het openbare leven wordt wel sterk ingeperkt, onder meer door middel van een samenscholingsverbod.

Na intern overleg, lijkt het ons raadzaam om in deze onzekere periode duidelijkheid te scheppen en met spijt in ons hart mee te delen dat we ons Paassportkamp van 6/04/2020 tot 10/04/2020 definitief annuleren.

Zodra de omstandigheden het toelaten zullen wij enkele data en tijdstippen communiceren om het inschrijvingsgeld cash terug te betalen. Dit omwille van de administratieve vereenvoudiging.

En blijf uiteraard de afstands- en hygiënemaatregelen respecteren. Help elkaar en draag zorg voor jezelf en laat ons, ons gezond verstand gebruiken

Onze adviezen worden regelmatig bijgewerkt naar de meest actuele stand van zaken en volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, zie o.a. de volgende websites: 

https://www.info-coronavirus.be/nl/

https://www.sciensano.be/nl

Namens, Bestuur Turnclub Sportiva vzw