Sportiva

Update Mededeling Turnclub Sportiva vzw in verband met het Corona-virus (COVID-2019):

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Met heel veel spijt in ons hart delen we jullie mee dat de recreatieve turn- en danslessen voor onze jongeren dit seizoen helaas niet meer hervat zullen worden. Dit betekent dat het sportseizoen voor onze recreanten véél vroeger dan verwacht, zonder mooie afsluiter, is geëindigd. We missen jullie enorm… al die gemotiveerde leden, enthousiaste trainers en hulpvaardige vrijwilligers.

Maar Turnclub Sportiva vzw dient steeds te handelen conform haar waarden waarbij onze sporters en hun gezondheid steeds centraal worden gesteld. Daarnaast is het onze maatschappelijke plicht om het algemeen belang en de volksgezondheid in het bijzonder voorop te stellen. 

Omwille van het Corona-virus werd eerder na intern overleg en op aanraden van de Gymnastiekfederatie én ons gemeentebestuur beslist om alle trainingen die onder onze verantwoordelijkheid vallen te annuleren tot 19 april 2020. Gebaseerd op de recent aanhoudende verscherpte maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad, zien wij ons genoodzaakt om onze datum aan te passen naar 3 mei 2020. 

Bovendien heeft onze burgemeester beslist om alle sporthallen in onze gemeente te sluiten tot en met 31 mei 2020.

Deze harde feiten staan niet in de weg dat wij nu al popelen om het nieuwe seizoen vol enthousiasme en motivatie te kunnen starten. Hopelijk zien we elkaar allemaal terug in september. En voor nu: Hou jullie gezond én zorg voor elkaar en de anderen. Zo komt het allemaal goed… Wil je ondertussen toch in contact blijven met Sportiva? Volg dan zeker Sportiva Gymnastics op facebook voor leuke info, filmpjes, challenges, tips, …

Namens,

Bestuur Turnclub Sportiva vzw

Ter info: Onze adviezen worden regelmatig bijgewerkt naar de meest actuele stand van zaken en volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, zie o.a. de volgende websites:  

•         https://www.info-coronavirus.be/nl/ 

•         https://www.sciensano.be/nl